לב

מזונות לידועה בציבור

ידועה בציבור, מזה שנים רבות. היא סועדת את הידוע שלה, החולה באלצהיימר קשה (שלא מזהה אותה וכו'..), והוא חוסה בבית אבות. פרט חשוב: היא האפוטופסית עליו מכח החוק. האישה נקלעה לקשיים כלכליים, ובצר לה, מבקשת מזונות מכספיו, אותם מנהלת ביושר ובשקיפות אל מול האפוטרופוס הראשי. כיצד עליה לפעול, ומה הסבירה שתקבל?

עו"ד שלומי באשי

שלום לב, היא צריכה לקחת ייצוג משפטי שיתבע בשמה מזונות מהחסוי. המשיב יהיה החסוי, האפוטרופוס הכללי. למרות שלכאורה יש ניגוד עניינים אני סבור כי יאושר לה לקבל מזונות מכספיו.