משפטי– זאפ
משפטיפורומיםמזונותנישואין שניים

מנהלי הפורום

שלומי באשי - משרד עורכי דין

שלומי באשי - משרד עורכי דין

עו"ד שלומי באשי הינו בעל ניסיון של למעלה מ 20 שנים בתחום דיני המשפחה הכולל הופעות בבתי המשפט לענייני משפחה ובתי הדין הרבניים והוא מכהן זו השנה השביעית ברציפות כיו"ר הועדה לענייני משפחה בלשכת עורכי הדין מחוז תל אביב והמרכז. עו"ד באשי עורך השתלמויות מקצועיות והרצאות בתחום דיני המשפחה לציבור עורכי הדין ומרכז את תחום דיני המשפחה בלשכת עורכי הדין מחוז תל אביב והמרכז עבור ציבור עורכי הדין.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

נישואין שניים

איצ
איציק

שלום: אני והבת זוג שלי גרים שנתים ביחד ולה יש ילדה מנישואים ראשונים והיא מקבלת מזונות דרך ביטוח לאומי. השאלה אם נרצה בעתידי להתחתן מזונות הילדה שלה יפסיקו להתקבל מביטוח לאומי.מהסיבה שהיא חיה עם גבר?

RE:
שלו
עו"ד שלומי באשי

שלום איציק, יש הבדל בין סטטוס של חד הורית לנשןאה. את ההבדל המדוייק אני מציע שתברר בביטוח לאומי ברמה של שאלה ולא נתונים מדוייקים.