דפנה

מזונות/שקר בתלוש שכר של אב

שלום אני ובעלי בתחילת תהליך גירושים.בעלי מסובך בהוצאות לפועל אין לו בנקים ולא רשום עליו כלום!!!!!!!!אבל יש לו חברה שלו שרשומה על בן דוד שלו {שגר בכלל בחול}שזה חברת הובלות שכך "מקבל" משכרות של 5000 שח בלבד!!!!!ובפועל מרוייח מעל 50000 אלף שקל בחודש.ובנוסף לזה משלפ מזונות 2000 שח לילד מהנישואים הראשונים.כרגע אני עברתי לאמא שלי בגלל שהשכירות נגמרה ואינו רצה לחדש את החוזה {אמא של בעלי נתנה רק השקיים ואז בעלי נתן לבעל הבית במזומו}איך מחשבים מזונות של ילדים ושל אישה???ואיזה מסמכים אני צריכה לתת לבית המשפט בשביל לקבל מזונה של 6000 ש"ח ולא 3000 אלף תודה

עו"ד שלומי באשי

שלום דפנה, את חייבת לבצע חקירה על דרך עבודתו של בעלך. רק באמצעות חקירה סמויה ומקיפה יוכל בית המשפט לקבל את התמונה האמיתית ולפסוק באופן ראוי. ממליץ לך לפנות בהקדם לייעוץ משפטי שכן מזונות ייפסקו לך מיום הגשת התביעה בלבד.