לירון

מזונות פרק ב'

שלום, יש לי 2 ילדים (13,7)מנישואי הקודמים ואני משלם מזונות מידי חודש.בקרוב אמור להתחיל פרק ב'-נישואין כדת וכדין.האם דמי המזונות המשולמים לגרושה אמורים לרדת עקב הסטטוס החדש.יש לציין שהגרושה משתכרת יותר ממני.אודה לך על התייחסותך.

שלומי באשי

שלום לירון, בעקרון נישואין שניים אינם מהווים עילה להפחתת מזונות. הולדת ילד נוסף כן. אתה צריך לציין מה גובה המזונות על מנת שאייעץ לך. עקרונית עצם אקט הנישואין אינו מהווה עילה

לירון

גובה המזונות נכון להיום הינו 3,500 ש"ח.

עו"ד שלומי באשי

אל תצפה שהם ירדו רק בגלל שאתה מתחתן. המזונות אינם גבוהים גם כך