מיקי

הצמדת המדד לסכום המזונות חודש בחודשו

שלום רב , לפי הסכם גירושיי מפברואר 2012 עליי לשלם 3,400 ש"ח צמוד למדד ולא רשום בהסכם כל כמה זמן יוצמד המדד למזונות . בינואר האחרון העברתי את הפרשי המדד מיום מתן פסק הדין ועד לינואר 2013. במידה ואני רוצה כל חודש להצמיד את המדד לסכום המזונות, האם אני עושה תחשיב למשל מינואר 2013 לפברואר 2013 וכן הלאה (מחודש קודם לחודש נוכחי ) או שמא עליי להכניס תאריך ראשון תמיד את יום מתן פסק הדין ? אודה על תשובה מהירה מיקי

עו"ד שלומי באשי

שלום מיקי, הצמדה למדד הינה בדרך כלל כל שלושה חודשים ללא חישובים למפרע. כמובן שאתה תמיד מתחיל עם סכום הבסיס ומדד הבסיס זה לא מדד על מדד אין חישוב למפרע אלא רק הצמדה