אתיאל

מזונות

שלום רב, אני ובן זוגי מעוניינים להתחתן ולהביא ילד לעולם, בן זוגי גרוש עם שני ילדים, אשר משלם להם מזונות בסך 2600 ש"ח כל חודש, ישנו חוב בעבר של 50 אלף ש"ח עבור מזונות עקב שהייה ממושכת בבתי חולים,וכעת הוא מתקשה לשלם למזונות את החוב של העבר. השאלה שלי האם וכאשר אנחנו מתחתנים גרושתו יכולה לעקל לי את החשבון ואת הבית שבבעלותי. אשמח לתשובה, תודה, אתיאל

עו"ד שלומי באשי

שלום אתיאל, כל עוד הנכס והחשבון אינם גם על שמו של בעלך לעתיד אז התשובה העא חד משמעית - לא. אקט הנישואין לא יוצר אצלך חבות כלשהיא כלפי הגרושה

אתיאל

תודה על תשובתך המהירה, מודה לך מאוד, שבת שלום וחג שמח, איתיאל.