חסוי

גובה מזונות

שלום, אני ובעלי מתגרשים , רוצים לעשות את זה בלי יותר מידי מלחמות. קצת נתונים 2 ילדים בני 4, 2 אני משתכרת 6500 נטו ובעלי 10500 נטו כרגע גרים בדירה של המשפחה, אני מתכוונת לעבור עיר ויצטרך לשלם שכ"ד . אין כמעט רכוש משותף חוץ מאוטו שהוחלט שנשאר אצלי כל השאר אין לו בעיה להשאיר לי (כולל חסכונות של 200K) הולכים לכיוון של הסדרי ראיה מורחבים (כולל לינה באמצע שבוע) מה הסכום ההוגן לבקש?

עו"ד שלומי באשי

שלום רב, אני שמח על הבגרות שאתם מגלים ומקווה שאכן תצליחו להגיע להסדר כולל. כשאת אומרת לעבור עיר לאיזה מרחק את מתכוונת ? האם תהיה בעיה עם הסדרי הראייה ? כמה עולה הגן של הילדים ומה עלות השכירות של הדירה בה את מתכוונת לגור ? עקרונית כל מה שנע בין 1,250 - 1,400 ש"ח לכל ילד בתוספת מחצית הוצאות חינוך ו 40% מעלות הדיור הוא סכום ראוי.