מירה

מזונות והסכם גירושין

שלום, יש לנו 3 ילדים. לפני כמה שנים ניתן פסק דין למזנות של הילדים. עכשו מתחיל להתגבש הסכם לגבי הרכוש. אחד הסעיפים שהוא רוצה להכניס זה שאין לנו תביעות הדדיות כלל בעתיד. שאלתי: אם חלילה יקרה משהו וארצה לתבוע הגדלת מזונות האם ההסכם החדש ימנע ממני? תודה

עו"ד שלומי באשי

שלום מירה, התשובה היא לא. באם ייווצר מצב המצדיק שינוי בשיעור המזונות תוכלי להגיש עבור הידים את התביעה. הילדים אינם צד להסכם ועל כן יוכלו להגיש תביעה למזונות.

מירה

תודה רבה