גיל

גובה מזונות ל 2 ילדים

שלום רב, יש לי 2 בנות אני מרוויח 13000 ברוטו האישה 7000 נטו אישה מתגוררת בשכר דירה ומשלמת 4000 ₪ שכירות אני משלם 3500 ₪ בהוראת קבע אישה תואנת שזה מתחת למינימום אז כמה באמת אני צריך לשלם? היחסים עם אישה אחרי פרידה תקינים ביותר לא רוצה ויכוחים מיותרים תודה מראש גיל

שלומי באשי, עו"ד

שלום גיל, לא ציינת מה גיל הבנות ? האם יש הוצאות חינוך ? גן ? צהרון ? לא יינת היכן אתה מתגורר וכמה אתה משלם. היום אתה משלם 1750 לילדה וזהו סכום שנמוף אף ממזונות הכרחיים מרכיב המדור. רכיב המדור עבור כל ילדה ינוע בסביבות ה 750 ש"ח. תשלום עבו צרכים הכרחיים בגיזרת 1,200 - 1,300 ש"ח ולכך יש להוסיף מחצית מעלות החינוך של הבנות. בהתחשב בשכרך אשר אני מעריך אותו ב 10000 נטו אני חושב שכל סכום שינוע בין 4,000 - 4,500 יהיה סכום סביר והוגן