חיים

הקטנת מזונות

שלום, התגרשתי לפני כשנה, המזונות שאני משלם היום לשני ילדים בני 5+7 הם 3800 ש"ח + צהרון + חוגים+גנים והוצאות חינוך+קייטנות (2 מחזורים) + הוצאות רפואיות. בממוצע יוצא לי לשלם בחודש כ- 6000-5500 ש"ח רציתי לברר אם יש סיכוי להקטין את המזונות מכמה סיבות: 1. שכרי נפגע משמעותית לאחרונה 2. עלות הצהרון לילדים הוכפלה 3. גרושתי חיה עם מישהו שמשתתף בהוצאות הדירה תודה מראש חיים

שלומי באשי, עו"ד

שלום חיים, פרק הזמן שעבר מאז החתימה אינו משמעותי. הסכום שאתה משלם הוא 2900 ש"ח לילד כולל מדור - לא אמרת כמה חושב המדור בהסכם בינכם אבל ניכר שמדבור בסכום של 1,200 ש"ח לערך - סכום זה יהיה קשה להפחתה. לא ציינת כמה נפגע שכר5ך ומדוע ? האם בגלל שכושר עבודתך נפגע ? האם אתה מחפש עבודה חדשה וייתכן כי מהר מאוד תתחיל לעבוד ? כך או אחרת אין המדובר במזונות גבוהים במיוחד - הייתי ממתין עוד זמן לראות מה מצבך ואז מקבל החלטה.