משה

דמי מזונות

אנו עורכים כרגע הסכם גירושין.יש לנו 3 ילדים בני 9,14 וילד בן 18.5(בצבא).אני כרגע לא עובד ואשתי משתכרת כ- 7,000 ש"ח ברוטו. אין לנו רכוש ואנו גרים בשכירות.כמה עליי לשלם מזונות? ומה קורה עם חובות לבנקים(לא הרבה)?

עו"ד שלומי באשי

שלום משה, 500 ש"ח לילד בצבא עד סיום הסדיר 1200 לכל אחד מהילדים האחרים 40% מהוצאות הדיור מחצית מהוצאות החינוך. זה המינימום. שבו ובדקו כיצד אתם מצליחים לסגור חודש עם הכנסה של 7000 ש"ח בלבד לדעתי אין לך מנוס מלהתחיל לעבוד בהקדם חובות מחולקים מחצית מחצית בין הצדדים.