רונית

פנייה להוצאה לפועל

שלום רב בהתאם להסכם המזונות , בעלי לשעבר מחוייב לשלם מחצית מהוצאות גן פרטי עד גיל 3 . משנה שעברה לשנה הנוכחית המחיר החודשי של הגן עלה ב-100 שקלים; במילים אחרות, הגרוש מחויב בתוספת של 50 שקלים חודש בחודשו. למרות התזכורות שהעברתי לו ואזהרות כי אפנה להוצאה לפועל- הנ"ל אינו מעביר את ההפרש. השנה החלה בחודש אוגוסט- אנחנו כבר בנובמבר. מבקשת לשאול מתי כדאי/נכון לפנות להוצאה לפועל. האם כבר עכשיו? או להמתין עד לסוף השנה? תודה מראש

עו"ד שלומי באשי

שלום רונית, אני מציע כי לא תמתיני יותר מידי זמן אלא מקסימום עד לסוף השנה.