לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
מ

מזונות

שלום רב. אני גרושה כשנה וחצי יש לי שלושה בנות, התגרשנו כשהייתי בחודש השלישי להריון הקטנה.. הגרוש משלם לי 3000 ש"ח על שלושת הבנות בגילהי: 7 3 וכימעט שנה... הוא מאז ומתמיד הרוויח כ5000 ש"ח ואני משתכרת כיום כ 4000 ש"ח, עברתי לגור אצל אימי כי לא הצלחתי לשכור דירה. מעבר לכך נישארתי עם הלוואות של כ 80000 ש"ח מחיי הנישואים והוא לא מוכן לקחת חלק בזה , החשבון היה על שמי בלבד והוא פתח חשבון כשנה לפני שהתגרשנו, גם לו יש הלוואה של כ 25000 ש"ח. מעבר לכך הוא אמור להיות עם הבנות פעמיים בשבוע וכול שבת שלישית, הוא לא מגיע את הימים האלה אלא רק פעם בשבוע, בפעם השניה הוא דופק ברז... הוא גר אצל הוריו... אני כבר לא יודעת מה לעשות כדי לשפר את מצבי.. חתמתי על ההסכם הזה כי הוא התנה זאת בכך שהבנות ישמרו שבת - אני דתייה והוא חילוני, וכך הסכמתי למזונות הנמוכים. מעבר לכך אני יודעת כי אם אני יגדיל אותם כיום הוא יפסיק לשלם לי ואז אאלץ לרוץ אחרי ביטוח לאומי והוצאה לפועל וזה נורא מייאש גם... מה לעשות???

עו"ד שלומי באשי

שלום מ, המזונות שאת מקבלת נמוכים מאוד. את חייבת להחליט האם את עומדת על זכויותיהם ל הילדים או שמא מוותרת. בכל מקרה בו תתבעי מזונות אין ספק כי הסכום יהא גבוה יותר. בהיעדר יכולת לשלם ניתן לתבוע את הוריו.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מזונות