ל

נישואים שניים

תודה על תשובתך אשמח באם תואיל לענות באם אנו מביאים ילד האם זו עילה מספקת להפחתת המזונות? האם עוד כשאני בהריון? האם לאור המזונות הנמוכים כפי שציינת למרות שמשכורתו אינה גבוהה כלל יכולה גרושתו להגדיל מזונות למרות גילם המתבגר של הילדים ובמידה ואהייה בהריון תודה על תשובתך

שלומי באשי, עו"ד

שוב שלום, בעיקרון הולדת ילד נוסף מהווה עילה להפחתת מזונות. כמה יופחת, אם יופחת זה כבר לגופו של עניין. בתביעה שכזו גם הכנסתך תבוא בחשבון בשיקולי בית המשפט האם להפחית אם לאו. לגבי תביעה להגדלת מזונות - תביעה שכזו תמיד אפשרית בכפוף לסייגים הקבועים בחוק והאישה תצטרך להוכיח את הנסיבות בגינם נדרשת ההגדלה