מנהלי הפורום

שלומי באשי - משרד עורכי דין

שלומי באשי - משרד עורכי דין

עו"ד שלומי באשי הינו בעל ניסיון של למעלה מ 20 שנים בתחום דיני המשפחה הכולל הופעות בבתי המשפט לענייני משפחה ובתי הדין הרבניים והוא מכהן זו השנה השביעית ברציפות כיו"ר הועדה לענייני משפחה בלשכת עורכי הדין מחוז תל אביב והמרכז. עו"ד באשי עורך השתלמויות מקצועיות והרצאות בתחום דיני המשפחה לציבור עורכי הדין ומרכז את תחום דיני המשפחה בלשכת עורכי הדין מחוז תל אביב והמרכז עבור ציבור עורכי הדין.

קביעת פגישה0539374958
חזרה לפורום

מזונות לילד שלא מתגייס

דיו
דיויד

שלום רציתי לדעת. הילדה שלי לא מתגייסת . בהסכם אני מחוייב על מזונות עד תאריך הגיוס ולאחר מכן רק שליש. מה קורה במצב הזה. שנית . יש תיק בהוצאה לפועל. איך מפחיתים את המזונות בתיק. תודה

RE:
שלו
שלומי באשי, עו"ד

שלום דייויד, לגבי הפחתת מזונת בתיק ההוצל"פ - רק הזוכה - קרי מי שמקבלת את המזונות יכולה וחייבת להפחית. אם אתה רואה שהדבר לא קורה אתה יכול להגיש בקשה בתיק בצירוף אסמכתאות התשלום ולדרוש את ההקטנה. אופציה אחרת - שלם ישירות לתוך התיק ואז תהיה הקטנה אוטומטית. לגבי התאריכים - תלוי מה אומר ההסכם. אם זה עד תאריך הגיוס ותאריך זה נדחה בכמה חודשים אז אין מה לעשות. אם הוא נדחה כליל אז יש מה לעשות.