לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
איתן

מי אמור לקנות ביגוד לילדים?

שלום, אני גרוש + 3, במשמורת משותפת. משלם 7,800 שקל מזונות לחודש לגרושה, למרות המשמורת המשותפת, ללא הפחתה של 25% או כל הפחתה שהיא במזונות. היא אמורה בתמורה לפי ההסכם לשלם כל הוצאות חינוך, רפואיות, צהרונים ל-2 הקטנים וכו'. הבעיה היא שבהסכם לא נכתב מה לגבי בגדים והנעלה. עד השנה האחרונה הגרושה תמיד קנתה בגדים והנעלה בעצמה כי היה ברור לשנינו שכך זה צריך להיות (אני נשאר עם 4,000 שקל אחרי המזונות למחייתי ולמחיית הילדים בזמן שהותם אצלי...). עם זאת בשנה האחרונה היא הפסיקה לרכוש בגדים והנעלה ורוכשת רק פריטים מסוימים תוך שטענתה היא שאני צריך לדאוג לקנות בגדים, נעליים, מעילים וכו' על חשבוני כשהנימוק הוא שזה לא נכתב במפורש בהסכם ושכמו שכל אחד מאכיל הילדים כשהם אצלו ודואג להם לקורת גג, כך כל אחד צריך לרכוש עבורם ביגוד. מה דעתך? לי זה נשמע מופרך לחלוטין שאכן בנוסף לסכומים העצומים שאני מעביר אליה בכל חודש, ומועברים רק מאחר שאני גבר וזה הדין העברי, עלי להוציא עוד מאות שקלים (שאין לי!) על ביגוד לשלושה ילדים. תודה, איתן

שלומי באשי,עו"ד

שלום איתן, אין ספק כי בזמן שהות הילדים אצל הורה על הבורה לדאוג לרווחתם וכלכלתם ללא כל קשר לסכומים המשולמים. באותה נשימה יכלת לטנון כי הכסף שאתה משלם הוא עבור אוכל ועל כן אתה לא צריך לרכוש אוכל. על כן תשובתי היא שהכל בגבול הטעם הסביר. אינני מדבר על ביגוד מאסיבי כמו מעיל חליפות בגדעם לאירועים וכיוב. באלו אפשר לחלוק. אבל כל השוטף בהחלט כן.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מזונות