משפטי– זאפ
משפטיפורומיםמזונותמזונות מעל גיל 18

מנהלי הפורום

שלומי באשי - משרד עורכי דין

שלומי באשי - משרד עורכי דין

עו"ד שלומי באשי הינו בעל ניסיון של למעלה מ 20 שנים בתחום דיני המשפחה הכולל הופעות בבתי המשפט לענייני משפחה ובתי הדין הרבניים והוא מכהן זו השנה השביעית ברציפות כיו"ר הועדה לענייני משפחה בלשכת עורכי הדין מחוז תל אביב והמרכז. עו"ד באשי עורך השתלמויות מקצועיות והרצאות בתחום דיני המשפחה לציבור עורכי הדין ומרכז את תחום דיני המשפחה בלשכת עורכי הדין מחוז תל אביב והמרכז עבור ציבור עורכי הדין.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

מזונות מעל גיל 18

מאי
מאיר

שלום, יש לי פסק דין למזונות שלושת ילדיי. בפסק הדין לא כתוב כלום על גיל 18 ואילך. גרושתי מאיימת לפנות לבית משפט לתקן את פסק הדין. האם היא תוכל לקבל מזונות מעבר לגיל 18? האם בימ"ש יתחשב סוף סוף בעובדה שהיא מרויחה פי 2 ממני? תודה רבה מאיר

RE:
שלו
שלומי באשי, עו"ד

שלום מאיר, מעל גיל 18 המקובל והנהוג הוא - שליש מסכום המזונות האחרון ששולם עבור כל ילד. אם הילדים עברו גיל 18 היא לא תוכל להגיש תביעה בשם הילדים.