משפטי– זאפ
משפטיפורומיםמזונותתשלום מזונות לחייל אשר משרת רחוק מבית אימו

מנהלי הפורום

שלומי באשי - משרד עורכי דין

שלומי באשי - משרד עורכי דין

עו"ד שלומי באשי הינו בעל ניסיון של למעלה מ 20 שנים בתחום דיני המשפחה הכולל הופעות בבתי המשפט לענייני משפחה ובתי הדין הרבניים והוא מכהן זו השנה השביעית ברציפות כיו"ר הועדה לענייני משפחה בלשכת עורכי הדין מחוז תל אביב והמרכז. עו"ד באשי עורך השתלמויות מקצועיות והרצאות בתחום דיני המשפחה לציבור עורכי הדין ומרכז את תחום דיני המשפחה בלשכת עורכי הדין מחוז תל אביב והמרכז עבור ציבור עורכי הדין.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

תשלום מזונות לחייל אשר משרת רחוק מבית אימו

אדי
אדי ק

שלום רב, לפי הסכם הגישור אני חייב לשלם שליש מסכום המזונות לבני שהתגייס בחודש שעבר, 1. האם אני יכול להחליט להעביר את הסכום הנ"ל לבן שלי? 2. אם הבן שלי לא היה כל החודש בבית אימו, ובילה אצלי כל אותם סופי שבוע ששוחרר, האם אני חייב לשלם את הסכום שנקבע לאימו? או אני יכול להעביר ישירות לחייל? תודה מראש

RE:
באשי שלומי
באשי שלומי

שלום אדי, אינני יודע מה כתוב בדיוק בהסכם הגישור. לפי הנתונים שאתה מציג נראה לי אך סביר להעביר את התשלום ישירות לילד. הייתי מציע לעשות זאת בהסכמה. ככל שהוא אינו סמוך על שולחנה כלל - לא רואה בעיה לעשות זאת.