משפטי– זאפ
משפטיפורומיםמזונותהאם אחרי פסיקת שופט- פסיקה ששוללת מזונות לביתי דרך אימה, חידוש זה יעשה על ידי בקשה חדשה של האם?

מנהלי הפורום

שלומי באשי - משרד עורכי דין

שלומי באשי - משרד עורכי דין

עו"ד שלומי באשי הינו בעל ניסיון של למעלה מ 20 שנים בתחום דיני המשפחה הכולל הופעות בבתי המשפט לענייני משפחה ובתי הדין הרבניים והוא מכהן זו השנה השביעית ברציפות כיו"ר הועדה לענייני משפחה בלשכת עורכי הדין מחוז תל אביב והמרכז. עו"ד באשי עורך השתלמויות מקצועיות והרצאות בתחום דיני המשפחה לציבור עורכי הדין ומרכז את תחום דיני המשפחה בלשכת עורכי הדין מחוז תל אביב והמרכז עבור ציבור עורכי הדין.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

האם אחרי פסיקת שופט- פסיקה ששוללת מזונות לביתי דרך אימה, חידוש זה יעשה על ידי בקשה חדשה של האם?

דוד
דוד

השופט פסק לי להפסיק לשלם מזונות לביתי, כי האימא שלה לא מאפשרת לי לראות אותה יותר משנתיים. אני מניח שהסנקציה הזאת תביא ללחץ אצל האימא. אולם, אם האימא תשפף פעולה עם בית המשפט, האם עליה להגיש בקשה לחידוש המזונות?

RE:
באשי שלומי
באשי שלומי

שלום דויד, ראשית זו החלטה אמיצה וראויה של בית המשפט. אני מניח שההחלטה נוסחה באופן כזה שאומר שכל עוד האם לא מאפשרת קשר עם הילדה לא ישולמו מזונות, כאשר מן הלאו ניתן לשמוע את ההן - קרי מרגע שיהיה קשר, חוזרים המזונות לעמוד בתקוף.