חני

פציעה של בתי בביה"ס

שלום, לפני החג בתי בת ה-8 רצה בבית הספר, נפלה על רחבה שנמצאת באיזור הכיתה שלה ופתחה את הסנטר. היא נזקקה לתפרים. מביה"ס לא קיבלנו שום תגובה או הבעת צער. המורה שלה שאלה מה שלומה אבל זה הכל. האם לביה"ס אין אחריות על המקרה שקרה בשטח ביה"ס? האם אנחנו אמורים לקבל פיצוי כספי או פיצוי אחר מביה"ס? תודה מראש חני

עו"ד יואב בלומוביץ

חני שלום, ראשית, רפואה שלמה לבתך. על מנת להשיב אודות אחריות בית הספר לפגיעת בתך אני זקוק לפרטים נוספים הנוגעים לנסיבות האירוע ובעיקר ממה נבעה נפילת בתך. לאחר מכן נוכל לבחון האם מגיע פיצוי כלשהו לבתך, בהתאם לנזקיה- מבית הספר או במסגרת פוליסת תאונות אישיות. אם אינך מעוניינת לכתוב את נסיבות המקרה כאן, תוכלי ליצור עימי קשר טלפוני לפי הפרטים באתר.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים