אורנית

בעיה עם ביטוח תאונות אישיות

הבת שלי בת ה-10 רכבה על האופניים הביתה מביה"ס. בדרך הביתה היא החליקה מהאופניים לנפלה למין גומחה שיש על המדרכה. היא קיבלה מכה בכמה חלקים בגוף. פנינו לחברת הביטוח (ביטוח תאונות אישיות) והם אמרו שבגלל שביה"ס לא שילם את דמי הביטוח. פניתי לביה"ס והם אומרים שהם כן שילמו. בינתיים אנחנו נופלים בין הכיסאות. באחריות של מי זה וממי בסופו של דבר אנחנו אמורים לקבל את הכסף?

עו"ד יואב בלומוביץ

אורנית שלום, ראשית וככל שסיבת הנפילה מן האופניים היא ה"גומחה" שבמדרכה, יש לבחון רשלנות של המועצה המקומית לתאונה. פוליסת תאונות אישיות מכסה פגיעות מסוימות- ואני מתקשה להבין משאלתך מהו הנזק שנגרם לבתך. בכל מקרה ולאור התסבוכת הנוגעת לתשלומי הביטוח- אציעך לפנות לייעוץ עו"ד בעניין עם מלוא החומר הרפואי שבידייך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים