גילה

תאונה במתקן מתנפחים

שלום שאלתי מתייחסת לבעיה שעלולה לצוץ בקרב תלמידים אבל מחוץ לשעות הלימודים. אני מעוניינת להשכיר מתקנים מתנפחים ליום הולדתו של בני בן ה-8. מסיבת יום ההולדת תתקיים ביום שבת בעוד שבועיים וחצי. במקרה וחלילה ואחד הילדים ייפצע כתוצאה מקפיצה או נפילה מאחד המתקנים האם אני אצטרך לממן פיצוי להוריי הילד או שיש ביטוח שלא קשור אליי או שאני צריכה לבטח, מה אני צריכה לעשות כדי לא להיות חשופה לתביעות מצד הורים?

עו"ד יואב בלומוביץ

גילה שלום, שאלתך מעט מורכבת ולכן לא אוכל לענות בהרחבה כאן בפורום. כמארגנת האירוע עשית נכון בחושבך על אפשרות לפגיעת ילד אצלך באירוע. אציעך ליצור קשר טלפוני עם משרדי וארחיב בעניין.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים