משה

שבירת יד באוטובוס בדרך חזרה מבית הספר

שלום, במהלך נסיעה באוטובוס בזמן שבתי חזרה מבית הספר בעקבות בלימת פתע של הנהג בתי נפלה ושברה את היד באוטובוס. האם מדובר בתאונת דרכים? את מי צריך לתבוע את האוטובוס (אגד) או שאת הבית ספר (מן הסתם חברת הביטוח של בית הספר) או שיש פוליסת תאונות אישיות שתופסת לעניינים כאלה?

עו"ד יואב בלומוביץ

משה שלום, המדובר בתאונת דרכים ויש לתבוע את חברת הביטוח של האוטובוס באמצעות עו"ד. נוסף על כך ובהתאם לנזק, יש לבחון האם זכאית התלמידה לפיצוי גם מפוליסת תאונות אישיות. תוכל ליצור עימי קשר טלפוני על מנת לקבל פרטים נוספים. רפואה שלמה לילדה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים