אמא מודאגת

לפני כארבעה חודשים בני שבר את עצם הבריח

לפני כארבעה חודשים בני שבר את עצם הבריח כששחק בגן ציבורי קרוב לביתנו. לא ידענו על תקפות הביטוח גם במצבים בהם הפציעה לא ארעה בגן או בבית הספר ולכן לא פנינו לחברת הביטוח , דווחנו לגן אך לא קיבלנו כל אישור כתוב ובני נעדר מהגן רק כשבוע על פי הנחיית הרופא. לאחר מכן שב בני לגן ומדי פעם נמנע מפעילות ספורטיבית כזו או אחרת. לאחר בדיקת אורטופד היד במצב טוב השבר התאחה ולא נותרה כל נכות תודה לאל . האם במקרה כזה קיים פיצוי כלשהו?

עו"ד אהרן שטכלברג

שלום לאמא המודאגת. לפי הנתונים שתיארת - תקופת ההיעדרות מהגן והחלמה טובה שלא הותירה נכות, אין זכאות לקבלת תגמולים מפוליסת ביטוח תאונות אישיות תלמידים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים