אילן

שברית שיניים בתאונה אישית

שלום רב, מהו הפיצוי שניתן לקבל במקרה של לנערה בת 17 ל על פגיעה ב 3 שיניים כתוצאה מנפילה 2 שיניים בתהליך שיקום השלישית מחייבת עקירה ושתל תודה מראש

עו"ד אהרן שטכלברג

שלום אילן. אם הפגיעה הסתכמה ב-3 שיניים בלבד ללא פגיעה באברים אחרים, כי אז הנכות נמוכה מהשיעור המזכה בתגמולי ביטוח תאונות אישיות תלמידים. זאת משום שהנכות עבור כל שן היא בין 1/4% ל-1/2%, כאשר הנכות המינימלית המזכה בגמולים לפי הפוליסה היא 5%. יתכן ויש מקום לתביעה בנזיקין, ואז הדבר תלוי כמובן בנסיבות התאונה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים