רוני אפשטין

אוכל מזיק בכפיה בגן ילדים גילאי 4 שנים

ועד הורים בגן ילדים של משרד החינוך בתל אביב (גילאי 4) ארגן עצומה והחתים את כל ההורים בגן למתן הסכמה לתת לילדים בחג פורים ג'אנק פוד (משקה טרופית ופיצה דומינוס). בעקבות הסכמת ההורים, הגננת נאלצה לקבל את ההחלטה וניתן לילדים ג'אנק פוד. אני התנגדתי ולא הסכמתי לכפייה הזאת. אני מתעניין בסוגיה המשפטית של צעד שכזה "לכפות" על ילדים "חסרי ישע" וחסרי יכולת להחליט על דעתם אוכל מזיק. אני סבור שילדים בגילאי 10 ואילך בעלי מודעות והבנה לא היו מעונינים לאכול את הג'אנקפוד שניתן להם והיו מעדיפים אוכל יותר בריא, אולם ילדים בגילאי 4 לא מסוגלים להבין ולהעדיף אלטרנטיבה בריאה וניתן להם אוכל לא בריא בניגוד לידיעתם ורצונם. באיזה תחום משפטי נמצאת הסוגיה הזאת, ותאורטית איזו סוג של תביעה ניתן לתבוע את ועד ההורים הנ"ל.

item.Author מנהל הפורום עו"ד מאור אביטל

אני מצטער הסוגיה הזאת אינה בתחום התמחותי אני עוסק בנזקי גוף ישירים כתוצאה מתאונות

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים