רונן

ביתי נפלה במדרגות בית הספר ושברה את אפה, עברה ניתוח, האם זכאית לפיצוי? האם זכאית לפיצוי בשל פגיעה אסטית לשם ניתוח פלסטי לכשתיגדל?

item.Author מנהל הפורום עו"ד מאור אביטל

הזכאות לפיצוי נובעת מפוליסת תאונות אישיות תלמידים-הפוליסה מפצה בשל נכות לא פלסטית כאשר שינוי במבנה האף אינו נחשב נכות פלסטית אז החלט יתכן שהיא תהיה זכאית לפיצוי על פי הפוליסה. המקור השני לפיצוי הינו פקודת הנזיקין-במקרה זה יש לבחון את נסיבות המקרה כאשר מחד יש להוכיח היבט רשלני של בית הספר שגרם לנפילה אך מאידך סכומי הפיצוי עשויים להיות גבוהים הרבה יותר.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים