אביבית

פציעה בפעילות בחופש הגדול וגרימת נזק פיזי ונפשי

הבת שלי משתתפת בפעילות בחופש שהמדריכים בה בני נוער ובפעילות שהייתה לפני שבוע הבת שלי שברה את ידה וכל החופש נהרס לה בגלל זה. אני לא מעוניינת לפגוע או להזיק למדריך גם בגלל שהוריו הם חברים שלי ושל בעלי וגם בגלל שהוא בעצמו נער ואני לא רואה טעם לתבוע אותו אבל אי רוצה לדעת מה אני כן יכולה לעשות כדי לקבל איזשהו פיצוי על הפציעה הפיזית והרס החופש הגדול שנגרם לבתי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד מאור אביטל

ראשית כל התביעה לא צריכה להיות נגדו אישית אלה כנגד הארגון שמארגן את הפעילות או לחילופין במידה והפגיעה נגרמה בגלל ליקוי בשטח בו התבצעה הפעילות אזי את המחזיק בשטח לדוגמא:במקרה של בור ברחוב העירייה הינה אחראית. בנוסף ניתן לתבוע פיצוי במסגרת פוליסת תאונות אישיות תלמידים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים