ראובן

פגיעה מנפילה מאופניים

בני נפצע כתוצאה מנפילה מאופניו מחוץ למסגרת ושעות הלימוד בבי"ס. הוא נפל על ראשו ונפצע בפניו והועבר באמבולנס לבי"ח ושם שהה מספר ימים . לאחר כשבועיים אושפז שוב לצורך טיפול חוזר . מה זכויותנו ? לילד נשארו סימני פציעה בפנים , אנחנו הפסדנו ימי עבודה בטיפול בו ?

עו"ד יואב בלומוביץ

ראובן שלום, בהתייחס לפוליסת תאונות תלמידים- הסימנים שנותרו לילד בפנים- האם מדובר בצלקות? כמה זמן חלף מאז האירוע? פיצוי לפי פוליסת תאונות תלמידים ניתן אף בגין היעדרות ארוכה מבית הספר. לכמה זמן נעדר ילדך? לענין ימי עבודה- אין כיסוי בפוליסה זו. יחד עם זאת ומבלי להיכנס לנסיבות האירוע- ככל שהוא מקים עילה בנזיקין כנגד הגורם בגינו נפגע ילדך- כי אז תהיה חשיבות לכל הנזקים שתיארת. בריאות

ראובן

הבן שלי היה מאושפז פעמיים - בכל פעם כשבוע . על פנין נותרו סימנים : צלקת קטנה וצללית ארוכה (דומה לשטף דם) שאיננה עוברת. הבן שלי נפגע בטיול בשטח פתוח כשהוא נופל על מעבר מיים

עו"ד יואב בלומוביץ

ראובן שלום באופן חריג אציע כי תיצור עימי קשר טלפוני, היות ומפאת חוסר מקום לא אוכל לפרט כראוי את המלצתי. 0775603088. בברכה יואב

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים