מרדכי

בתי שברה את רגלה מבית הספר ,את מי תובעים ובאלו סכומים מדובר?

בתי שברה את רגלה כשהחליקה בבית הספר וחזרה ללימודים לאחר 23 ימים כמו כן היא עדיין מתניידת עם קביים וכסא גלגלים....את מי אפשר לתבוע ובאלו סכומים מדובר?

עו"ד יובל המלי

יש לשים לב כי במקרה דנן, מדובר בשתי פוליסות רלוונטיות, פוליסת תאונות אישיות תלמידים וכן במידה ותוכח רשלנות בתנהלות בית הספר, אזי ניתן אף לתבוע את הפוליסה הפרטית של משרד החינוך או העירייה ( חשוב להבין את נסיבות האירוע ). בנוגע לפוליסת תאונות אישיות תלמידים, במידה והילדה הייתה בנכות מעל 5% לתקופה בין 3-6 חודשים, אזי ניחן לקבל פיצוי בגין כך. במידה ולאחר התגבשות הנזק, כשנה לאחר התאונה (משתנה בין נזק לנזק) נותרה נכות אזי מגיע לילדה פיצוי נוסף בגין נכות זו. בכל מקרה מומלץ להתייעץ עם עו"ד המתמחה והעוסק בבלעדיות בתחום נזקי הגוף.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים