אפי

הבן שלי שבר רגל בגן ילדים

ביוני האחרון הבן שלי בן 3 שבר רגל בגן. לטענתם הוא התנגש בילד אחר תוך כדי משחק. הילד היה עם גבס חודש שלם וכמובן תלוי בעזרה סביב השעון. בעיקרון אין לי טענות כלפי הגן אבל ביקשתי ממנהלי הגן להגיש תביעה לביטוח והם טענו שבטיפול. עד כה, כחצי שנה אחרי, עדיין לא קיבלתי תגובה איפה זה עומד, על אף שאני מנסה לברר ולקבל תשובות. איך אני יכולה לברר מה הוגש, למי הוגש, האם מגיע פיצוי?

רונה

שבר בפרק כף היד השמאלי נותח והושם לא גבס. וגם יד ימין סדק בפרק כף היד

עו"ד יובל המלי

הפעולה הפשוטה ביותר, הינה לברר עם המוסד החינוכי איזו חברת ביטוח מבטחת בתאונות אישיות תלמידים. ולהוציא דרישה לחברת הביטוח למחלקה המטפלת בתאונות אישיות תלמידים. הם נדרשים להשיב לכם במועדים הקבועים בחוק חוזה ביטוח. בכל שאלה, הנכם מוזמנים לפנות למשרדנו.

אפי

לא מוכנים לתת לי בגן את פרטי חברת הביטוח

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים