דגנית גיבלי

הבת שלי שברה רגל בבית ספר בשיעור ספורט

לפני4 שנים הבת שלי בבית הספר השתתפה בשיעור ספורט קפיצה לתוך חישוק...ללא נעלי ספורט נעלה מגפיים דרכה על החישוק החליקה ושברה רגל בית הספר לא פינה אותה התקשרו אלינו שעל פי חוות דעת של המורה זה לא שבר זה רק מכה יבשה בעלי הלך לבית הספר להחזיר אותה הרגל הייתה נפוחה פנינו לרופא תרוומה ומשם לחדר מיון מעל חודש הייתה בבית מגובסת לא יכלה להיות בבית הספר מאחר והייתה צריכה להיות בשכבה עם רגל למעלה ....

עו"ד יובל המלי

שלום רב, ראשית כל בנוגע "לאבחנת" המורה אודות קיומו של שבר או העדרו, אין לכך כלל משמעות. השורה התחתונה היא מהי האבחנה הרפואית אשר אובחנה על ידי מומחה רפואי. לגופו של עניין, מדובר בשתי פוליסות רלוונטיות, פוליסת תאונות אישיות תלמידים וכן ניתן לתבוע את משרד החינוך בעילת רשלנות בקיום שיעור הספורט רשלני כפי שהתנהל בפועל. בנוגע לפוליסת תאונות אישיות תלמידים, במידה והילדה הייתה בנכות מעל 5% לתקופה בין 3-6 חודשים, אזי ניתן לקבל פיצוי בגין כך. במידה וכיום נותרה נכות או הגבלה כלשהי בתנועת הרגל אזי מגיע לבתך פיצוי משמעותי נוסף בגין נכות זו במסגרת תביעה משפטית. בכל מקרה מומלץ להתייעץ עם עו"ד המתמחה והעוסק בבלעדיות בתחום נזקי הגוף, משרדנו ישמח לעמוד לשירותכם.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים