תמר

פגיעה נפשית של הילדה

שלום עו"ד בלומוביץ, הילדה שלנו ספורטאית מצטיינת בכיתה ח'. בשבועות האחרונים ירידה משמעותית בציונים ובמוטיבציה לאחר פציעה שעברה בשיעור התעמלות, היינו אצל פסיכולוגית פרטית שאבחנה דכאון קל והמליצה לגשת לפסיכיאטר גם, הילדה לא רוצה ללכת לבית ספר ואנו לא מכירים אותה פתאום - האם יש מקום להגיש תביעה לחברת הביטוח וכמובן החזר הוצאות על יעוץ נפשי?

עו"ד יואב בלומוביץ

תמר שלום, מהי הפציעה אותה עברה ילדתך בשיעור וכיצד נגרמה? ככל שנקבע קשר בין אותה פגיעה לטיפולים שבאו לאחריה, התשובה לשאלתך תהיה חיובית. ייתכן וקיימת עילה נוספת לתביעה בפן הנזיקי בגין הפגיעה, אך זאת אוכל לדעת רק לפי תיאור הנסיבות. אם אינך מעוניית לפרטן בפורום זה, ניתן ליצור עימי קשר במייל דלעיל או בטלפון. בריאות לילדתך

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים