אורלי

שבירת אצבע בזמן הפסקה

הילדה שיחקה בהפסקה ונדחפה אל הקיר. כתוצאה מהדחיפה שברה את האגודל ביד ימין. מאחר ואי אפשר לגבס, שמו לה קיבוע בלבד. האם כדאי לתבוע ?

עו"ד יובל המלי

שלום אורלי. מדובר בשתי פוליסות, פוליסת תאונות אישיות תלמידים וכן במידה וניתן יהיה לפי הנתונים הספציפיים של המקרה לקבוע כי הייתה חריגה מהשגחה סבירה בהפסקה לרבות הפרה של הקבוע בחוזרי מנכל משרד החינוך בעניין פיקוח צוות הוראה. אזי, ניתן לתבוע את גם את משרד החינוך . בנוגע לפוליסת תאונות אישיות תלמידים, במידה והילדה הייתה בנכות מעל 5% לתקופה בין 3-6 חודשים, אזי ניתן לקבל פיצוי בגין כך. במידה וכיום נותרה נכות או הגבלה כלשהי בתנועת האגודל אזי מגיע לבתך פיצוי משמעותי נוסף בגין נכות זו במסגרת תביעה משפטית. בכל מקרה מומלץ להתייעץ עם עו"ד המתמחה והעוסק בבלעדיות בתחום נזקי הגוף, משרדנו ישמח לעמוד לשירותכם.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים