עידית

הבן שלי שבת את הרגל בשיעור ספורט

בני בכיתה יא שבר את הרגל בקפיצה לרוחק בשיעור ספורט.. אשמח לבדוק אפשרות תביעה.

עו"ד יובל המלי

שלום רב, מדובר בשתי פוליסות רלוונטיות, פוליסת תאונות אישיות תלמידים וכן ניתן לתבוע את משרד החינוך במידה ואכן היה מפגע במקום או חריגה מפרוטוקול שיעור הספורט והתרגיל הספציפי. בנוגע לפוליסת תאונות אישיות תלמידים, במידה והילד היה בנכות מעל 5% לתקופה בין 3-6 חודשים, אזי ניתן לקבל פיצוי בגין כך. במידה וכיום נותרה נכות או הגבלה כלשהי בתנועת הרגל אזי מגיע לבנך פיצוי משמעותי נוסף בגין נכות זו במסגרת תביעה משפטית. בכל מקרה מומלץ להתייעץ עם עו"ד המתמחה והעוסק בבלעדיות בתחום נזקי הגוף, משרדנו ישמח לעמוד לשירותכם.

עו"ד יובל המלי

שלום רב, מדובר בשתי פוליסות רלוונטיות, פוליסת תאונות אישיות תלמידים וכן ניתן לתבוע את משרד החינוך במידה ואכן היה מפגע במקום או חריגה מפרוטוקול שיעור הספורט והתרגיל הספציפי. בנוגע לפוליסת תאונות אישיות תלמידים, במידה והילד היה בנכות מעל 5% לתקופה בין 3-6 חודשים, אזי ניתן לקבל פיצוי בגין כך. במידה וכיום נותרה נכות או הגבלה כלשהי בתנועת הרגל אזי מגיע לבנך פיצוי משמעותי נוסף בגין נכות זו במסגרת תביעה משפטית. בכל מקרה מומלץ להתייעץ עם עו"ד המתמחה והעוסק בבלעדיות בתחום נזקי הגוף, משרדנו ישמח לעמוד לשירותכם.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים