ותד

האם פוליסת תאונות אשיות לילד מכסה מקרה של שבר מחוץ לגן

יש לי ילדה בת 4 נפלה מחוץ לגן ושברה רגל היתה עם גבס 31 יום ואחרי זה היתה בפיזוטרפיה האם פוליסת התאונות האשיות מכסה את המקרה. תודה

עו"ד יובל המלי

במידה והילדה סבלה מנכות מעל 5% לתקופה בין 3-6 חודשים, אזי ניתן לקבל פיצוי בגין כך. במידה וכיום נותרה נכות או הגבלה כלשהי בתנועת הרגל אזי מגיע לבתך פיצוי משמעותי נוסף בגין נכות זו. (אינדיקציה אודות נכות שילדתך סבלה ממנה ניתן לקבל ביעוץ אצל אורתופד מומחה פרטי) בכל מקרה מומלץ להתייעץ עם עו"ד המתמחה והעוסק בבלעדיות בתחום נזקי הגוף, משרדנו ישמח לעמוד לשירותכם.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים