הילה

חבלה במעון יום גיל שנתיים וחצי

שלום, בני שהה במעון וילדה הרימה בלטה שהיתה בחצר וזרקה או שנפל לה על הרגל של בני כתוצאה מכך עשו לו תפרים תחת טשטוש, כרגע שלושה ימים אחרי עדיין מתקשה ללכת על הרגל מה שמחייב אותנו להישאר איתו בבית כי הוא צריך שירימו אותו ממקום למקום כמו לשירותים לחדר וכל שינוי מקום

עו"ד יובל המלי

שלום רב, מדובר בשתי פוליסות רלוונטיות, פוליסת תאונות אישיות תלמידים וכן ניתן לתבוע את חברת הביטוח של גן הילדים. בנוגע לפוליסת תאונות אישיות תלמידים, במידה והילד סבל מנכות מעל 5% לתקופה בין 3-6 חודשים, אזי ניתן לקבל פיצוי בגין כך. במידה וכיום נותרה נכות או הגבלה כלשהי בתנועת הרגל אזי מגיע לבנך פיצוי משמעותי נוסף בגין נכות זו. אינדיקציה על קיומה של נכות ניתן להשיג אצל רופא אורתופד מומחה באופן פרטי. נזקים פלסטיים אינם מכוסים בפוליסת תאונות אישיות. כל נזק אחר כן מכוסה. בפוליסה של גן הילדים מכוסים כל הנזקים. בכל מקרה מומלץ להתייעץ עם עו"ד המתמחה והעוסק בבלעדיות בתחום נזקי הגוף, משרדנו ישמח לעמוד לשירותכם.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים