רפאל

שבר בקרסול שהיה צורך בניתוח

הבת שלי שברה את הקרסול והיה צורך בניתוח וברגים להחזרת העצם למקום זה קרה במסגרת פעילות של הצופים ביום שבת מה ניתן לעשות את מי אפשר לתבוע האם את הצופים או ביטוח ילדים או שניהם

עו"ד יובל המלי

ראשית כל בריאות שלמה, ניתן לתבוע את שתי הפוליסות. מבחינת פוליסת תאונות אישיות תלמידים; במידה והילדה סבלה מנכות מעל 5% לתקופה בין 3-6 חודשים, אזי ניתן לקבל פיצוי בגין כך. במידה וכיום נותרה נכות או הגבלה כלשהי בתנועת הרגל אזי מגיע לבתך פיצוי משמעותי נוסף בגין נכות זו. (אינדיקציה אודות נכות שילדתך סבלה ממנה ניתן לקבל ביעוץ אצל אורתופד מומחה פרטי). בכל הנוגע לפוליסת ביטוח של הצופים, ניתן לדרושה כעת, כלומר לפנות כעת לקבלת פרטי הביטוח של תנועת הנוער לנהל עימם מו"מ ובמידת הצורך להגיש תביעה לבית המשפט. בכל מקרה מומלץ להתייעץ עם עו"ד המתמחה והעוסק בבלעדיות בתחום נזקי הגוף, משרדנו ישמח לעמוד לשירותכם.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים