ישי בן הרוש

שבר ביד בגן השעשועים בזמן החופש הגדול

היי,רציתי לדעת מה הזכויות שלנו לקבל פיצוי על שבירת יד של בננו בן ה 5 שנפל מספסל בגן השעשועים שלא שייך לגן השעשועים (כנראה ילדים גדולים יותר הביאו)ושבר את ידו וכרגע הוא עם גבס עד התור לאורטופד עוד שבוע שיתן חוות דעת נשמח לדעת מה ניתן לעשות תודה רבה.

עו"ד יובל המלי

שלום רב, במידה וילדך סבל מנכות מעל 5% לתקופה בין 3-6 חודשים, אזי ניתן לקבל פיצוי בגין כך. במידה וכיום נותרה נכות או הגבלה כלשהי בתנועת היד (לאחר כשנה מיום התאונה) אזי מגיע לבנך פיצוי משמעותי נוסף בגין נכות זו. (אינדיקציה אודות נכות שילדך סבל או סובל ממנה ניתן לקבל ביעוץ אצל אורתופד מומחה פרטי). בכל מקרה מומלץ להתייעץ עם עו"ד המתמחה והעוסק בבלעדיות בתחום נזקי הגוף, משרדנו ישמח לעמוד לשירותכם.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים