הודיה

מימון אמבולנס באחריות מי?

בתי נפלה ביריד חוגים שהיה בפארק בשטח המועצה, נחבלה בידה ופרקה את המרפק, צרחה ולא יכלה לזוז וחובש שהיה במקום אמר שחייבים לפנות אותה באמבולנס כדי שלא תתעלף מהכאב, מי אמור לשלם את עלות האמבולנס?

עו"ד יובל המלי

שלום הודיה, אני מאחל לבתך בריאות שלמה. חשוב מאוד להבין את נסיבות התאונה, כיצד התאונה התרחשה ומדוע. בתך זכאית לפיצוי (בתנאים מסויימים) מפוליסת תאונות אישיות תלמידים. כמו כן, בהבנת נסיבות התאונה במידה והייתה רשלנות כלשהי, אזי פוליסת הביטוח של מארגן או מפיק היריד נדרש בתשלום פיצוי. משרדנו ישמח לעמוד לשירותך להמשך טיפול.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים