דורון

תביעת פיצויים בגלל תאונה בטיול

שלום רב, הבן שלי נפצע במהלך טיול של בית הספר בזמן שיט קייקים. המדריך שהיה אחראי על הילדים לא שם לב אליו, הבן נסחף עם הקייק ונכנס מתחת לעץ, הוא נשרט מאוד בעיקר בראש ובפנים וכואב לו מאוד. למרות שלא מדובר בפציעות קשות מדי את מי אני אמור לתבוע את החברה שמפעילה את הקייקים או את בית הספר?

עו"ד יואב בלומוביץ

דורון שלום, לפי תיאור המקרה ייתכן וקיימת עילה כלפי שני הגורמים. מכל מקום, יש לבדוק את הנסיבות המדויקות ובפרט את התנהגות הגורמים האחראים בשטח על מנת שאוכל להשיב באופן ודאי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים