אורנה תורג'מן

ילדה שנפצעה בבית ספר

ילדה בת 7וחצי שנפלה בבית הספר על רחבת משחקים מבטון על הפנים ונחבלה באזור העין. היא נפוחה וקשה לה למצמץ וקשה לה ללעוס עקב הפציעה. בבית הספר לא התקשרו אלי כשזה קרה מייד אלה אחרי 30 דקות שכבר הילדה הייתה חלשה מבכי שאומרת שכואב לה כבר חצי שעה.רציתי להתייעץ איתך בעיניין. תודה מראש אורנה .

עו"ד יובל המלי

חשוב להבין את נסיבות התאונה. במידה ומדובר ברשלנות כלשהי של הצוות החינוכי או מפגע מובנה בשטח המשחקים, ניתן לתבוע את משרד החינוך או הרשות המקומית (משתנה ממקום למקום). בנוסף, בנוגע לפוליסת תאונות אישיות תלמידים, במידה והילדה סבלה מנכות מעל 5% לתקופה בין 3-6 חודשים, אזי ניחן לקבל פיצוי בגין כך. במידה ולאחר התגבשות הנזק, כשנה לאחר התאונה (משתנה בין נזק לנזק) נותרה נכות, אזי מגיע לילדה פיצוי נוסף בגין נכות זו. כדי לקבל אינדיקציה לקבלת אחוזי נכות יש לפנות לרופא המתמחה בסוג הנזק ממנו סובלת ביתך והוא יוכל לקבוע האם ישנה נכות והאם היא זמנית או לצמיתות. בכל מקרה מומלץ להתייעץ עם עו"ד המתמחה והעוסק בבלעדיות בתחום נזקי הגוף. אשמח לעמוד לשרותך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים