נעמה

האם רשלנות ? האם לפנות לעו"ד לענייני נזיקין ???

במהלך זמן פעילות בחצר במסגרת הצהרון, עיניו של הילד כוסו לצורך משחק פרה עיוורת והילד נתקל בקיר. כתוצאה מכך 2 שיניו הקידמיות נשברו (יש לאמר הקבועות) בצורה גסה. האם מדובר ברשלנות ? הסייעת אמרה שעמדה במרחק לא רב מהם ולא הבחינה במקרה.. הצהרון כרגע משתף פעולה ומבטיח להחזיר 100% ממימון תיקון השיניים.

עו"ד יובל המלי

שלום נעמה, תודה על השאלה. בריאות שלמה לילדך. בנוגע לשאלת הרשלנות, כדי לדעת האם אכן מדובר ברשלנות המזכה בפיצוי במסגרת פקודת הנזיקין, יש לשמוע עוד על פרטיי האירוע. כלומר, כמה משגיחים היו במקום, מה המרחק שעמדה הגננת ממקום המשחק, בני כמה הילדים וכמה ילדים היו במקום וכד' את מוזמנת לפנות למשרדי להמשך ייעוץ. הטלפון בצד העמוד.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים