רונית

פציעה בצהרון העירייה בבית הספר

צלקת בעקבות חתך באזור העין. אחד הילדים זרק צלחת מעופפת לכיוון הבת שלי. ילד בעייתי. הצלחת המעופפת הובאה ע"י אחראית הצהרים

עו"ד יובל המלי

שלום רב, במידת העיקרון ישנן שתי פוליסות רלוונטיות. תאונות אישיות תלמידים איננה מכסה צלקות. מכאן שפוליסה זו בעניין זה לא רלוונטית. הפן השני שניתן לבחון הינה רשלנות של המוסד החינוכי. תלוי בנסיבות העניין, במידה ובמקרה זה אכן ישנה רשלנות של המוסד החינוכי (כמות צוות מפקח מספק ו/או אי אכיפת נהלי הבטיחות ו/או איסור שלא נאכף על משחק במקום שלא מיועד לו) ובמידה כי לאחר שנה לערך הצלקת נותרה וגלויה. אזי ניתן לבחון הגשת תביעה מול משרד החינוך ו/או הגורם החינוכי. בכל שאלה ניתן לפנות למשרדי להמשך יעוץ

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים