הראל

נפילה במקום הלימודים

שלום רב ליפני כחודש אשתי בעת הלימודים החליקה במסדרון ושברה שן קדמית (טיפול יקר!)ועוד כמה מכות יבשות ההחלקה לא היתה ממים אבל הרצפה במכללה מאד מאד חלקה יש עדות לדבר אשמח אם תטפלו בנושא תודה מראש.

עו"ד יובל המלי

שלום רב, אין זכאות לפיצויים באופו אוטומטי. עליכם להוכיח אחריות, כלומר רשלנות של המוסד הלימודי בהותרת מפגע מחליק. הוכחת רצפה חלקה נדרשת בחוות דעת של מומחה בתחום הבטיחות. במסגרת חוות דעת זו יבדוק המומחה האם הרצפה איננה בעלת מקדם החיכוך המותר בחוק. במידה ואכן ימצא כי הרצפה איננה בעלת מקדם חיכוך מתאים אזי ניתן לתבוע את המוסד החינוכי בגין נזקי שינייה. הנך מוזמן לפנות למשרדנו להמשך יעוץ.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים