דגניה נעים

שבר בשתי שינים קדמיות לבתי בת 11

שלום רב. לפני כשנתיים בתי נפלה ונחבלה ושברה את שתי השיניים הקדמיות שלה. הלכנו לרופא שיניים מטעם הביטוח של ביהס והוא אמר שכרגע הטיפול הוא הדבקה זמנית עד שתגיע לגיל 18 שאז יצטרכו לעקור ולעשות 2 שתלים מקדימה. השנה נפלה ההדבקה של אחת השיניים והבנתי ששינו את ההסדר עם ביהס ושהיא יכולה ללכת לטיפול במרפאת שיניים שלנו. אני רוצה לתבוע את ביהס או משרד החינוך מטעם ביטוח תאונות תלמידים, שהרי הנזק שנעשה לה הוא בלתי הפיך עד גיל 18 ולאחר מכן טיפולים יקרים מאוד. איך תובעים? מה עושים? איפה היא יכולה לסדר את השיניים? אשמח לעזרה וסדר בדברים. תודה

עו"ד יובל המלי

שלום רב, מבחינת תביעת תאונות אישיות תלמידים, הנכם רשאים לתבוע ולקבל את הקבוע בפוליסה. בנוגע לתביעת משרד החינוך, יש לדעת האם מדובר ברשלנות של משרד החינוך או כל גורם אחר מטעמו. במידה וישנה רשלנות ניתן לתבוע בבית המשפט בצירוף חוות דעת רפואית ערוכה כדין המסבירה את נזקי השיניים של בתך. עדיף לבצע שלבים אלה עם עו"ד העוסק בתחום הנזיקין באופן בלעדי. משרדנו ישמח לעמוד לרשותכם להמשך טיפול.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים