ענבר

נהג הסעה בעייתי

הבת שלי, ילדה בכיתה א', נסעה כל השנה בהסעה של ביה"ס בבוקר לביה"ס ובסוף יום הלימודים חזרה עם ההסעה הביתה. בשבועות האחרונים של השנה הנהגים התחלפו מדי פעם ויש נהג אחד שבכל פעם שהילדה ירדה מהאוטובוס הביתה מהדלת האחורית הוא היה סוגר עליה את הדלת של האוטובוס. הילדה הייתה חוזרת כל פעם בוכה הבייתה. אני לא יודעת מה הסיבה שדווקא הוא לא שם לב, היא אמנם קטנה אבל נהגים אחרים היו מחכים לראות שהיא יורדת ורק אז סוגרים את הדלת, אותו נהג לא. היא לא נפגעה חזק פיזית מהדלתות, פה ושם היו מכות יבשות שאני לא בטוחה אם זה מהפעילות בבי"ס או לא אבל נפשית היא מאוד מפחדת לעלות על ההסעה. דיברתי עם המורה שלה ופניתי גם לחברת הסעות אבל הם לא יודעים מי הנהג. יש מה לעשות במקרה הזה? עכשיו מתחיל החופש אבל אני רוצה להתכונן לשנה הבאה.

עו"ד יואב בלומוביץ

ענבר בזהירות רבה ולמקרא סיפורך, את מתארת אירוע של תאונת דרכים. במידה ויש לך את פרטי חברת ההסעות יש לפנות אליהם, באמצעות עו"ד, לקבל את פרטי חברת הביטוח ולהתייחס לאירוע, על שלל היבטיו פגיעת ילדתך כתאונת דרכים. אשמח לעזור. בריאות לבתך

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים