עדינה

שבר ביד , רוצה לברר מה הבירוקרטיה בנוגע לשבר ביד ועם יש אפשרות לקבל שכר מביטוח לאומי על התקופה בבית

במידה ושברתי את היד ואני עם גבס ואין לי יכולת לעבוד , האם ביטוח לאומי משלם על התקופה בה אני נימצאת בבית למרות שזה קרה מחוץ לשטח העבודה שלי ? אני מאבטחת ובגלל השבר אין לי יכולת לעבוד חודשיים

עו"ד יובל המלי

שלום רב, במידה והתאונה הוכרה כתאונת עבודה על ידי ביטוח לאומי מחלקת נפגעי עבודה. ובמידה וינתנו על ידי קופת החולים תעודות לנפגע בעבודה (למעשה מדובר בחופשת מחלה הצריכה לשאת כותרת זו) כן ישולם לך 75% משכרך החודשי עד ל-90 ימי מחלה. לאחר מכן, בין אם חזרת לעבודה ובין אם לאו ניתן להגיש תביעה נוספת לביטוח לקביעת דרגת נכות כמו כן, במידה והתאונה נגרמה על ידי מפגע כלשהו יגיע לך פיצוי נוסף מול הגורם הרשלן. בכל שאלה הנכם מוזמנים לפנות אלינו להמשך יעוץ.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים