מיכל

ילדה שנחבלה בכף רגל בבית הספר

שלום וברכה ילדה בת 12 נפלה ונחבלה בכף רגל תוך כדי משחק. נשלחה לבית רגיל בסיום הלימודים אף שהתלוננה על כאב וחוסר יכולת ללכת על הרגל. אצל הרופא האבחנה היתה ככל הנראה נקע, ונעזרה בקביים כמה שבועות. ומשזה לא עבר, הופנתה לביצוע סיטי למפרק הקרסול. מחכים לבדיקה. מה עושים במקרה כזה? יש המלצות איך להתנהל? האם ביטוח תלמידים זה תמיד או רק אם יש רשלנות (מפגע וכדו') של בית הספר? ומה בקשר להוצאות על נסיעות לסיטי והפסד שעות עבודה של ההורים לצורך הבדיקה וכדו'?

עו"ד יובל המלי

ניתן לתבוע את פוליסת תאונות אישיות תלמידים. במידה והבת שלך סובלת מנכות מעל 5% לתקופה בין 3-6 חודשים, אזי ניחן לקבל פיצוי בגין כך. במידה ולאחר התגבשות הנזק, כשנה לאחר התאונה (משתנה בין נזק לנזק) נותרה נכות אזי מגיע לבתך פיצוי משמעותי נוסף בגין נכות זו. אינדיקציה לגבי הנכות ניתן לערוך אצל אורתופד פרטי בעלות כספית לא משמעותית. כמו כן, חשוב להבין את נסיבות התאונה והאם התאונה התרחשה בשל רשלנות בית הספר ו/או ע"י מי מטעמו. במצב דברים זה ניתן לתבוע ישירות את משרד החינוך ו/או הרשות המקומית (הגורם הרשלן) ולקבל פיצוי כספי משמעותי בשל כך. לרבות החזר כל ההוצאות אשר ההורים נדרשו לשאת כמטיבי נזק. תביעה מול פוליסה זו מחייבת רשלנות ואין מדובר בפיצוי אוטומטי. בכל מקרה מומלץ להתייעץ עם עו"ד המתמחה והעוסק בבלעדיות בתחום נזקי הגוף, משרדנו ישמח לעמוד לשירותכם.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים