שירי ארבסט

הבן שלי שבר את האף במהלך ההפסקה בבית הספר, הרופאה אמרה שהאף לא יחזור לעולם להיות כמו שהיה. אפשר לתבוע את ביטוח התלמידים?

תביעת הביטוח

עו"ד יובל המלי

אכן ניתן לתבוע את פוליסת תאונות אישיות תלמידים הניתנת לכל תלמיד בישראל, הפוליסה תכסה נכות לצמיתות, יש צורך בקבלת הערכת נכות של רופא א.א.ג שיקבע האם לדעתו נותרה נכות בתחום זה. במידה וכן ניתן לפנות לחברת הביטוח הרלוונטית. כמו כן, ישנה פוליסה נוספת המכסה את הבית ספר ו/או הרשות המקומית במידה וישנה רשלנות אשר נגרמה על ידי הצוות החינוכי או על ידי התשתית הרשלנית המוחזקת על ידי הרשות המקומית, אזי ניתן במקביל לתבוע גם פוליסה זו. משרדנו ישמח לסייע לכם בכל בהליך המפורט ובכל אשר תדרשו.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים